Vapeur Mexican mix

A Vapeur család egyik legújabb tagja, amely az egyedi gyártási technológiának köszönhetően megőrzi a zöldségek természetes színét és állagát, valamint ropogósságát. A zöldségeket gőzben előpároltuk, így egy adag elkészítése 3 percet vesz igénybe, akár serpenyőben, akár mikrohullámú sütőben, akár fazékban készítjük el. Kiváló köretként fogyasztva. Tartósítószert nem tartalmaz.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 400 g

összetevők

Zöldhüvelyű vágott zöldbab, Zöldborsó, Morzsolt csemegekukorica, Sárgarépa, Vörösbab, Piros paprika, Sárga paprika

nyomokban tartalmazhat Zellert.

tápérték

100g
Energia (kJ) 244 kJ
Energia (kcal) 58 kcal
Zsír (g) 0,7 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,1 g
Szénhidrát (g) 7,5 g
- amelyből cukrok (g) 3,0 g
Rost (g) 4,5 g
Fehérje (g) 3,2 g
Só (g) 0,02 g

Elkészítés

Óvjuk a felolvadástól! A felengedett terméket ne fagyassza újra!

Hőkezelés

Minőségét megőrzi: -6 °C-on egy hétig, -12 °C-on egy hónapig, -18 °C-on: a csomagoláson jelzett hónap végéig.

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    A sütőben, egyetlen edényben elkészíthető étel különlegessége, hogy az egészben sült fetát összkeverjük a sült zöldségekkel és csicseriborsóval. Ezután hozzáadjuk a spenótot, ráütjük a tojásokat, és így tálaljuk – akár egy húsvéti brunch részeként.

  • Vörösbabos fasírt gombával

    Vörösbabos fasírt gombával

    Fasírt újragondolva, ezúttal hús nélkül! A gombával gazdagított vörösbabos pogácsa tökéletes és gyors vegetáriánus vacsora a hétköznapokra, de a húsvéti asztalon is megállja a helyét. Friss salátával tálaljuk.

  • Krémes, majonézes krumplisaláta zöldborsóval és bacon-nel

    Krémes, majonézes krumplisaláta zöldborsóval és bacon-nel

Még több recept