Sütőtökös krémleves zöldségkeverék

Sütőtök, sárgarépa és vöröshagyma kombinációjából készült krémleves zöldségkeverék. Felhasználásával gyorsan, zöldséghámozás és darabolás nélkül fenséges és ízletes leveseket készíthetünk.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 400 g

összetevők

Sütőtök (50%), Sárgarépa (40%), Vöröshagyma (10%)

nyomokban tartalmazhat Zellert.

tápérték

100g adagonként 215g
Energia (kJ) 120 kJ 251 kJ
Energia (kcal) 29 kcal 60 kcal
Zsír (g) 0,2 g 0,4 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,1 g 0,2 g
Szénhidrát (g) 4,8 g 10 g
- amelyből cukrok (g) 3,1 g 6,7 g
Rost (g) 2,2 g 4,7 g
Fehérje (g) 0,8 g 1,7 g
Só (g) 0,03 g 0,06 g

Elkészítés

ÓVJUK A FELOLVADÁSTÓL! A FELENGEDETT TERMÉKET NE FAGYASSZA ÚJRA!

Hőkezelés

Minőségét megőrzi hűtőszekrényben, 0°C - +3°C-on tárolva 1 napig, fagyasztóban -18°C-on tárolva a csomagoláson jelzett hónap végéig.

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Zöldborsós frittata kolbásszal

    Zöldborsós frittata kolbásszal

    Puha tojás, ízletes kolbász és friss zöldségek – minden falatja tökéletes reggeli vagy gyors vacsora! Pár egyszerű hozzávaló, rövid sütési idő és tartalmas, mégis könnyed fogást kapunk!

  • Kukoricás tonhallal töltött burgonya

    Kukoricás tonhallal töltött burgonya

    Ki tudna ellenállni a héjában sült burgonyának? Még tovább fokozhatjuk az élvezeteket, ha olvadt vajjal és finom kukoricás-tonhalas töltelékkel tálaljuk, és máris kész az igazi komfort fogás! 

  • Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    A sütőben, egyetlen edényben elkészíthető étel különlegessége, hogy az egészben sült fetát összkeverjük a sült zöldségekkel és csicseriborsóval. Ezután hozzáadjuk a spenótot, ráütjük a tojásokat, és így tálaljuk – akár egy húsvéti brunch részeként.

Még több recept