Cékla ecetes, szeletelt
Hullámos céklaszeletek köménnyel enyhén fűszerezve, ecetes lében.
Cékla, Ivóvíz, Cukor, Ételecet, Étkezési só, Aroma
100g | ||
---|---|---|
Energia (kJ) | 164 kJ | |
Energia (kcal) | 39 kcal | |
Zsír (g) | 0,1 g | |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 0,0 g | |
Szénhidrát (g) | 6,9 g | |
- amelyből cukrok (g) | 6,5 g | |
Rost (g) | 1,9 g | |
Fehérje (g) | 1,2 g | |
Só (g) | 0,7 g |
Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!
Fedezze fel receptjeinket
Pulyka csevap kukoricás bulgur salátával
A csevapcsicsa pulykahúsból készült változata tökéletes nyári recept, amely serpenyőben, de grillezve is elkészíthető! Tálaljuk csicseriborsóval, kukoricával és vörösbabbal gazdagított bulgur salátával, amit olívaolajos-chilis-lime-os öntettel tehetünk még ízletesebbé.
Sült gyökérzöldséges és csicseriborsós meleg saláta
A tél slágere lehet ez a szemet gyönyörködtető tepsis egytálétel! Zeller, sárgarépa, lilahagyma, cékla és csicseriborsó olívaolajjal és fűszerekkel sütőben ízletesre sütve. Ízlés szerint pirított dióval és friss zöldfűszerrel megszórva, joghurttal tálaljuk.
Céklás-babos mártogatós
Ha szeretjük a hummuszt, imádni fogjuk ezt a fehérbabbal és céklával készült különleges változatot. Kínáljuk előételként ezt a színes mártogatóst.