Bon Menu Marocco
Ízutazás a világ körül! Fedezze fel az új Bon Menu Maroccot csicseriborsóval és zöldségekkel, különleges marokkói ízesítéssel! Ajánljuk készételként vagy köretként kuszkusszal párosítva.
Áztatott, szárított csicseriborsó 42%, ivóvíz, kaliforniai piros paprika 7,8%, grillezett padlizsán 5,9%, paradicsompüré, kukoricakeményítő, étkezési só, fűszerek 0,5%, cukor, élesztő kivonat, fokhagyma granulátum 0,29%, kömény 0,06%. Nyomokban tartalmazhat GLUTÉNT, ZELLERT, MUSTÁRT.
nyomokban tartalmazhat Zellert, Glutént, Mustárt.
100g | ||
---|---|---|
Energia (kJ) | 329 kJ | |
Energia (kcal) | 78 kcal | |
Zsír (g) | 1,2 g | |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 0,2 g | |
Szénhidrát (g) | 11 g | |
- amelyből cukrok (g) | 0,2 g | |
Rost (g) | 3,3 g | |
Fehérje (g) | 4,2 g | |
Só (g) | 0,77 g |
Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után tegye tiszta zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!
Fedezze fel receptjeinket
Csicseriborsó falafel
Mi a tökéletes falafel titka? Az, hogy nem kell túlbonyolítani! Ezt a receptet könnyen elsajátíthatjuk, így otthon is bármikor elkészíthető! Csak egy csicseriborsó konzervre és pár fűszer optimális arányára lesz szükségünk - kész is a finom, vegetáriánus street food!
Bon Menu Marocco Csicseriborsó fűszeres csirkével
Süssük meg a csirkemellet fűszerekkel, szedjük szét villával kisebb darabokra, majd melegítsük össze a Bon Menu Marocco Csicseriborsóval és adjunk néhány koktélparadicsomot is az ételhez. Joghurttal és korianderrel a tetején tálaljuk, végül ízlés szerint főtt rizzsel, salátával vagy pitával fogyasszuk.
Pikáns sült édesburgonyás csicseriborsó saláta
Télen is gondolkodhatunk salátákban! A pikánsan fűszerezett sült édesburgonyás csicseriborsóhoz jól illik a kecskesajt, amit durvára vágott dióval, petrezselyemmel és lime-os dresszinggel tehetünk még különlegesebbé.