Bon Menu Barbeque
A nyári kerti partik kihagyhatatlan kelléke a Bon Menu Barbeque. A vörösbabot egyedi és ízletes barbeque szósszal dobtuk fel, így frissen grillezett húsok mellé kifejezetten ajánljuk. A nagy nyári melegben még felmelegítenünk sem kell, hidegen is bátran fogyaszthatjuk, ahogy Bon Menu családunk többi tagját is.
összetevők
tápérték
Hőkezelés
Fedezze fel receptjeinket
Pulyka csevap kukoricás bulgur salátával
A csevapcsicsa pulykahúsból készült változata tökéletes nyári recept, amely serpenyőben, de grillezve is elkészíthető! Tálaljuk csicseriborsóval, kukoricával és vörösbabbal gazdagított bulgur salátával, amit olívaolajos-chilis-lime-os öntettel tehetünk még ízletesebbé.
Csevapcsicsa lilahagyma salátával és babpürével
A csevapcsicsa a grillszezon egyik kedvenc receptje, és akár szabad tűzön, akár grillserpenyőben is elkészíthető. Mellé friss-savanykás lilahagyma salátát, chilis vagy barbeque-s babpürét és kenyeret kínáljunk.
Mexikói chilis bab recept darálthússal
A klasszikus alapanyagok – bab, kukorica, gazdag fűszerek – együtt adják meg a mexikói bab jellegzetes, tartalmas ízét ebben az ízig-vérig házias fogásban.