Bon Menu Barbeque

A nyári kerti partik kihagyhatatlan kelléke a Bon Menu Barbeque. A vörösbabot egyedi és ízletes barbeque szósszal dobtuk fel, így frissen grillezett húsok mellé kifejezetten ajánljuk. A nagy nyári melegben még felmelegítenünk sem kell, hidegen is bátran fogyaszthatjuk, ahogy Bon Menu családunk többi tagját is.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 430 g

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Mexikói chilis bab recept darálthússal

    Mexikói chilis bab recept darálthússal

    A klasszikus alapanyagok – bab, kukorica, gazdag fűszerek – együtt adják meg a mexikói bab jellegzetes, tartalmas ízét ebben az ízig-vérig házias fogásban.

    FEDEZZE FEL A RECEPTET
  • Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve

    Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve

    Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.

    FEDEZZE FEL A RECEPTET
  • Mexikói csirke pikánsan

    Mexikói csirke pikánsan

    Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.

    FEDEZZE FEL A RECEPTET