Bon Menu Barbeque
A nyári kerti partik kihagyhatatlan kelléke a Bon Menu Barbeque. A vörösbabot egyedi és ízletes barbeque szósszal dobtuk fel, így frissen grillezett húsok mellé kifejezetten ajánljuk. A nagy nyári melegben még felmelegítenünk sem kell, hidegen is bátran fogyaszthatjuk, ahogy Bon Menu családunk többi tagját is.
összetevők
tápérték
Hőkezelés
Fedezze fel receptjeinket
Kukoricás-avokádós quinoa saláta
Könnyű és egészséges saláta recept avokádóval, szuperédes kukoricával, vörösbabbal, chilivel, paradicsommal és quinoával. Lime-os, lilahagymás öntettel és friss korianderrel tehetjük még frissebbé.
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.
Vörösbab burger tahini szósszal és sült édesburgonyával
Ha már unjuk a húst, itt egy finom zöldséges alternatíva! Készítsük el ezt a vega bab burger receptet lilahagymával, reszelt répával, salátával, paradicsommal és krémes, tahinis szósszal. Köretként pedig ropogósra sült édesburgonyát fogyasszunk mellé.