Póréhagyma és sonka clafoutis
Felejtsük el az órákig tartó robotolást a konyhában! A sós póréhagymával és sonkával készült clafoutis gyorsabban elkészül, mint egy quiche vagy egy felfújt.
Könnyű
4 személy
15 perc
30 perc
Hozzávalók






Hozzávalók
4 személyre
3 tojás
250 g cottage cheese
20 cl tej
180 g liszt
600 g póréhagyma
120 g sonka
vaj
250 g cottage cheese
20 cl tej
180 g liszt
600 g póréhagyma
120 g sonka
vaj
hozzávalók 4 személyre
3 tojás
250 g cottage cheese
20 cl tej
180 g liszt
600 g póréhagyma
120 g sonka
vaj
250 g cottage cheese
20 cl tej
180 g liszt
600 g póréhagyma
120 g sonka
vaj
- lépés 1Verjük fel a tojásokat a cottage cheese-zel, a tejjel és a liszttel.
- lépés 2Adjunk hozzá 600 g párolt, karikákra vágott póréhagymát.
- lépés 3Végül adjunk hozzá a szeletelt sonkát, öntsük kivajazott gratin formába, és süssük 30 percig 180 ° C fokon.
- lépés 4Fogyasszuk melegen vagy langyosan.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Tzatziki uborkával és zöldalmával
Mi idézhetné meg jobban Görögországot, mint a tzatziki? Most egy almával és retekkel készült változatot ajánlunk! Fogyaszthatod köretként, előételként, de akár főfogásként is!
Grillezett kukoricasaláta
Kukorica rajongók figyelmébe ajánljuk ezt a fejedelmi vajas-füstös paprikás grillezett kukorica salátát! Ha már nincs kéznél a grillsütő, a sütőben is elkészíthető, így a lakást is mennyei kukorica illat járja majd át.
Plejskavica grill szendvics
Tökéletes recept grillezős nyári estékre! A kétféle hússal készülő szerb plejskavicát grillezett kovászos kenyérszeletek között, barbeque szószos babbal, fetával, lilahagymával és ropogós salátával tálaljuk.
Fedezze fel ezt is...