Pinterest

Póréhagyma és sonka clafoutis

Felejtsük el az órákig tartó robotolást a konyhában! A sós póréhagymával és sonkával készült clafoutis gyorsabban elkészül, mint egy quiche vagy egy felfújt.
Könnyű
4 személy
15 perc
30 perc

Hozzávalók

Hozzávalók
4 személyre
3 tojás

250 g cottage cheese

20 cl tej

180 g liszt

600 g póréhagyma

120 g sonka

vaj
hozzávalók 4 személyre
3 tojás

250 g cottage cheese

20 cl tej

180 g liszt

600 g póréhagyma

120 g sonka

vaj
  1. lépés 1
    Verjük fel a tojásokat a cottage cheese-zel, a tejjel és a liszttel.
  2. lépés 2
    Adjunk hozzá 600 g párolt, karikákra vágott póréhagymát.
  3. lépés 3
    Végül adjunk hozzá a szeletelt sonkát, öntsük kivajazott gratin formába, és süssük 30 percig 180 ° C fokon.
  4. lépés 4
    Fogyasszuk melegen vagy langyosan.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Tzatziki uborkával és zöldalmával

    Tzatziki uborkával és zöldalmával

    Mi idézhetné meg jobban Görögországot, mint a tzatziki? Most egy almával és retekkel készült változatot ajánlunk! Fogyaszthatod köretként, előételként, de akár főfogásként is!

  • Grillezett kukoricasaláta

    Grillezett kukoricasaláta

    Kukorica rajongók figyelmébe ajánljuk ezt a fejedelmi vajas-füstös paprikás grillezett kukorica salátát! Ha már nincs kéznél a grillsütő, a sütőben is elkészíthető, így a lakást is mennyei kukorica illat járja majd át.

  • Plejskavica grill szendvics

    Plejskavica grill szendvics

    Tökéletes recept grillezős nyári estékre! A kétféle hússal készülő szerb plejskavicát grillezett kovászos kenyérszeletek között, barbeque szószos babbal, fetával, lilahagymával és ropogós salátával tálaljuk.