Pinterest

Póréhagyma és sonka clafoutis

Felejtsük el az órákig tartó robotolást a konyhában! A sós póréhagymával és sonkával készült clafoutis gyorsabban elkészül, mint egy quiche vagy egy felfújt.

Hozzávalók

Hozzávalók
4 személyre
3 tojás

250 g cottage cheese

20 cl tej

180 g liszt

600 g póréhagyma

120 g sonka

vaj
hozzávalók 4 személyre
3 tojás

250 g cottage cheese

20 cl tej

180 g liszt

600 g póréhagyma

120 g sonka

vaj
  1. lépés 1
    Verjük fel a tojásokat a cottage cheese-zel, a tejjel és a liszttel.
  2. lépés 2
    Adjunk hozzá 600 g párolt, karikákra vágott póréhagymát.
  3. lépés 3
    Végül adjunk hozzá a szeletelt sonkát, öntsük kivajazott gratin formába, és süssük 30 percig 180 ° C fokon.
  4. lépés 4
    Fogyasszuk melegen vagy langyosan.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Parmezános-zöldborsós burgonyakrokett

    Parmezános-zöldborsós burgonyakrokett

    Belül lágy, kívül aranybarnára sült burgonyakrokett airfryerben készítve. Szerecsendióval fűszerezve, parmezánnal gazdagítva, és egy kevés zöldborsóval megbolondítva a tökéletes ízélmény érdekében.

    FEDEZZE FEL A RECEPTET
  • Kukoricás tonhallal töltött burgonya

    Kukoricás tonhallal töltött burgonya

    Ki tudna ellenállni a héjában sült burgonyának? Még tovább fokozhatjuk az élvezeteket, ha olvadt vajjal és finom kukoricás-tonhalas töltelékkel tálaljuk, és máris kész az igazi komfort fogás! 

    FEDEZZE FEL A RECEPTET
  • Finn lazacleves zöldborsóval

    Finn lazacleves zöldborsóval

    Unod már a szokásos halászlevet? Idén karácsonykor készíts tejszínes-kapros ünnepi lazaclevest zöldborsóval. Pirított, vajas rozskenyérrel isteni finom!

    FEDEZZE FEL A RECEPTET