Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P15M
Recept képe
Hamis toszkán panzanella

Hamis toszkán panzanella

15 perc
Vapeur Egész zöldbab
Vapeur Egész zöldbab

Hozzávalók

  • A dresszinghez:
    salotta hagyma (opcionálisan lehet lilahagyma is)
    paradicsom
    friss bazsalikom
    borecet
    balzsamecet


    A salátához:
    1 db Bonduelle Vapeur zöldbab konzerv
    vegyes paradicsom (sárga és piros)

Elkészítés

A hagymát kockára vágjuk, majd a borecetbe tesszük pácolódni. 

Elkészítjük a dresszinget: paradicsomot reszelünk a balzsamecethez, felöntjük olívaolajjal majd sóval és borssal ízesítjük. A dresszinget hagyjuk állni, amíg elkészítjük a salátát. 

Az egész bazsalikom leveleket, a rusztikusra vágott paradicsomot és a zöldbabot összekeverjük, leszűrjük a hagymát és a dresszinghez adjuk, majd összeállítjuk a salátát. 

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!