Nyári grillestéket idéző barbeque fűszerezésű babos saláta ropogósra sült csirkehússal és egy kis szalonnával. Grillszezon alatt akár kint is elkészíthetjük, szezonon kívül pedig egyszerűen serpenyőben is megsüthetjük a húsokat.
Közepes nehézségű
2 személy
40 perc
10 perc
Megfizethető
Hozzávalók
2 személyre
15 dkg húsos szalonna, kis kockákra vágva
25 dkg csirkehús, kis kockákra vágva
1 csomag vegyes saláta
2 doboz Bonduelle Bon menu Barbeque
hozzávalók 2 személyre
15 dkg húsos szalonna, kis kockákra vágva
25 dkg csirkehús, kis kockákra vágva
1 csomag vegyes saláta
2 doboz Bonduelle Bon menu Barbeque
Termékajánlatunk a recepthez
Bon Menu Barbeque vörösbab barbeque mártásban
lépés 1
A szalonnát zsiradék nélkül egy serpenyőben sütni kezdjük, majd hozzáadjuk a csirkehúst.
Alacsony hőfokon pirosra sütjük, majd félretesszük.
lépés 2
A salátát megmossuk, alaposan megszárogatjuk, majd egy tányérra halmozzuk.
Egyenletesen elosztjuk rajta a babkeveréket, végül megszórjuk a szalonnás csirkehússal, és melegen tálaljuk.
lépés 3
Ízlés szerint egy kevés sajttal megszórhatjuk, vagy pirítóst adhatunk mellé.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Egyedényes babos tészta
Krémes tészta fehérbabbal és brokkolival, amelynek különlegessége, hogy az egész étel egyetlen lábosban készül el. Egyszerű és nagyszerű recept.
Két babos curry sült krumplival
A kétféle babbal készült krémes, enyhén csípős, kókusztejes curry igazi kényelmi recept, amit paradi...
Kukoricás-csirkés enchilada
Mexikói töltött tortilla recept sütőben sütve: a tortillákat sült csirkével, fűszeres-enyhén csípős ...