Megérkezett a mi legjobb csemegénk!

A magyar termőföldek legjava, természetesen szuperédes fajta. Prémium minőségű zamatos, ropogós kukoricaszemek. Az aranyló sárga kukoricaszemek feldobják a kedvenc salátáját, de a Gold Prémium kukoricánk akár könnyed nassolnivalóként is fogyasztható. További inspiráló ötletekért fedezze fel új receptjeinket!



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

Kiszerelés :
nettó tömeg: 340 g töltőtömeg : 285 g

összetevők

Morzsolt csemegekukorica, Ivóvíz, Étkezési só

tápérték

100g adagonként 170g
Energia (kJ) 336 kJ 571 kJ
Energia (kcal) 80 kcal 136 kcal
Zsír (g) 1,4 g 2,4 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,3 g 0,5 g
Szénhidrát (g) 13 g 22 g
- amelyből cukrok (g) 6,0 g 10 g
Rost (g) 2,8 g 4,8 g
Fehérje (g) 2,4 g 4,1 g
Só (g) 0,28 g 0,48 g

Hőkezelés

Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C -on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Kukoricakrémleves sajtos karamellizált hagymás pirítóssal, sült bacon-nel

    Kukoricakrémleves sajtos karamellizált hagymás pirítóssal, sült bacon-nel

    Könnyen variálható kukorica krémleves, ami egy kis plusz ötlettel önálló fogássá válik – és nem csak hideg napokon állja meg a helyét.

  • Csőben sült pulykamell kukoricával

    Csőben sült pulykamell kukoricával

    Ha gyors és megfizethető vacsorára vágyunk, a kukoricás-sajtos csőben sült pulykamell nyerő választás. Így még omlósabb és ízesebb lesz a hús, a tetején lévő ropogós sajt pedig tökéletesen megkoronázza a fogást.

  • Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve

    Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve

    Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.

Még több recept