Kelbimbó
Finom rostozatú, lágy ízű, egyforma nagyságú.
Kelbimbó
nyomokban tartalmazhat Zellert.
100g | ||
---|---|---|
Energia (kJ) | 200 kJ | |
Energia (kcal) | 48 kcal | |
Zsír (g) | 0,4 g | |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 0,1 g | |
Szénhidrát (g) | 4,9 g | |
- amelyből cukrok (g) | 2,9 g | |
Rost (g) | 5,1 g | |
Fehérje (g) | 3,6 g | |
Só (g) | 0,08 g |
Óvjuk a felolvadástól! A felengedett terméket ne fagyassza újra!
Minőségét megőrzi: -6°C-on: egy hétig, -12°C-on: egy hónapig, -18°C-on: a csomagoláson jelzett hónap végéig.
Fedezze fel receptjeinket
Sajtos-tejszínes sült kelbimbó
Mit szólnánk egy krémes, zöldséges egytálételhez, ahol a sütő végzi el helyettünk a munka nagy részét? Önmagában is tápláló étel, de ehetjük sült hal mellé is. Kötelező fogás kelbimbó rajongóknak!
Baconös, balzsamecetes sült kelbimbó kéksajttal
A krémes, édesre redukált balzsamecet kellemesen bevonja a sütőben pirított kelbimbót, amit lilahagymával és fokhagymával teszünk még ízletesebbé. A kéksajt pikáns ízt ad az ételnek, illetve ropogós-sós bacon kerül még a tetejére - így lesz tökéletes fogás a karácsonyi asztalon.
Karácsonyi mandulás kelbimbó
Könnyen és gyorsan elkészíthető köretet keresünk az ünnepi asztalra? A mandulás kelbimbó sült húsokhoz, halakhoz és egyéb húsmentes fogásokhoz egyaránt illik, emellett rendkívül egészséges zöldség.