Csemegeuborka 3-6 cm

Egyedi receptúra, egyedi csomagolás és Bonduelle minőség. 5-8 cm-es, ropogós, válogatott uborkák ecetes lében. Klasszikus magyar ételekhez tökéletes savanyúság.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 550 g töltőtömeg : 300 g
összetevők

Uborka, Ivóvíz, Ételecet, Cukor, Étkezési só, Kapor, MUSTÁRMAG, Szilárdító anyag: kálcium-klorid, Aroma

Tartalmaz Mustárt.

tápérték

100g adagonként 100g
Energia (kJ) 126 kJ 116 kJ
Energia (kcal) 30 kcal 27 kcal
Zsír (g) 0,1 g 0,1 g
Amelyből telített zsírsavak (g) 0 g 0,1 g
Szénhidrát (g) 4,6 g 4,6 g
..amelyből cukrok (g) 4,2 g 4,2 g
Rost (g) 1,7 g 1,7 g
Fehérje (g) adagonként 1,2 g
Só (g) adagonként 0,62 g
Hőkezelés

Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend
  • Gazpacho – hideg spanyol paradicsomleves

    Tökéletes hűsítő fogás a forró nyári napokon a hideg, főzés nélkül is elkészíthető népszerű spanyol paradicsomleves, azaz a gazpacho. A leves tetejét kukoricával, apróra vágott uborkával és lilahagymával díszíthetjük, hogy tartalmasabb legyen.

  • Snidlinges-kapros túrós rozskenyér falat...

    Reggelinek vagy baráti bruncholáshoz is kitűnő választás ez a skandináv stílusú szendvics, amit akár...

  • Görög tésztasaláta kukoricával

    Görög ízekben tobzódó tésztaétel paradicsommal, fetával, lilahagymával, olajbogyóval, kukoricával, u...