Mézes-szójaszószos sült gomba
Ha szeretjük a gombát, ez a recept nekünk szól! Ízletes sült gombafejek ázsiai szószban, ami még jobban kiemeli a gomba különleges, umami ízét.
Könnyű
4 személy
5 perc
3 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 üveg Bonduelle Prémium szeletelt gombafejek
2 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál méz
2 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál méz
2 evőkanál szójaszósz
hozzávalók 4 személyre
1 üveg Bonduelle Prémium szeletelt gombafejek
2 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál méz
2 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál méz
2 evőkanál szójaszósz
- lépés 1Az olajat felhevítjük egy serpenyőben, és pár percig pirítjuk benne a gombát. Majd hozzáadjuk a mézet és a szójaszószt. Két percig kisebb lángon sütjük még, jól átkeverjük és melegen tálaljuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Gombás-vörösbabos zöldségpogácsa
Fasírt újragondolva, ezúttal hús nélkül! Tökéletes és gyors vegetáriánus vacsora a hétköznapokra.
Gombás farfalle
Ideális recept a rohanó hétköznapokra. Gyorsan és egyszerűen elkészíthető kókuszzsíron pirított gombás tészta, a tetején gomolyasajttal megszórva.
Kakukkfüves gombás bruschetta
Az olasz bruscetta pikánsabb verziója. Ropogós kenyérkéken felhalmozott friss paradicsom és kakukkfüves gomba. A klasszikus verziónál kiadósabb fogás!
Fedezze fel ezt is...