Hummuszvariációk a közel-keleti konyha szerelmeseinek! Ha szeretünk kísérletezni az ízekket, érdemes végigkóstolnunk ezt a négyféle hummuszt tartalmazó menüsort.
Könnyű
4 személy
10 perc
0 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
2 doboz Bonduelle csicseriborsó – később 4 részre osztva
Öblítsünk le 2 doboz csicseriborsót, szűrjük le, majd botmixerrel pépesítsük. 4 felé osztjuk a masszát, és elkeverjük külön-külön bennük a 4 csoportra osztott hozzávalókat.
lépés 2
Érdemes pár órára a hűtőben pihentetni, hogy összeérjenek az ízek. Pirítóssal, friss pitával vagy nyers zöldségekkel fogyasszuk!
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Kókuszos-gyömbéres piláf zöldborsóval
A piláf egy ázsai eredetű rizsétel, melyet önmagában és köretként is fogyasztanak. Hússal vagy anélkül is készíthető, de a flexitariánus életmód jegyében most egy fűszeres, zöldborsós változattal készültünk!
Édeskömény saláta naranccsal, olívával é...
Édeskömény és narancs együtt? Ez a kombináció igen elterjedt Olaszországban és biztosan feldobja a s...
Chilli con carne
Pikáns fűszerezésű, mexikói hangulatot idéző klasszikus chilli con carne, amit a recept lépéseit köv...