Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P35M
Recept képe
Tonhalas újburgonyasaláta zöldbabbal

Tonhalas újburgonyasaláta zöldbabbal

35 perc
Vapeur Egész zöldbab
Vapeur Egész zöldbab

Hozzávalók

  • 1 doboz Bonduelle Vapeur zöldbab
    1 csomag retek
    fél kg újburgonya
    2 kis tonhalkonzerv
    4 szál újhagyma
    fél csomag zöldspárga
    2 tojás

    bors
    3 ek olívaolaj
    2 ek almaecet
    1 ek magos mustár

Elkészítés

1. A burgonyát megmosva és egészben hagyva tegyük fel főzni sós vízben. Az utolsó pár percben dobjuk hozzá a megmosott spárgát is (a fásabb végeit előtte vágjuk le, arra nem lesz szükségünk).

2. A tojásokat helyezzük enyhén lobogó vízbe és főzzük 6-7 percig, ízléstől függően lágyra vagy félkeményre. Hideg vízben öblítsük le, ha kész.

3. Miután a burgonya kihűlt, szeleteljük fel, vágjuk fel a spárgát is kb. 2 centis darabokra.

4. Adjuk hozzá a karikára vagy cikkekre vágott retket, a felkarikázott újhagymát és a tonhalkonzervet, majd a zöldbabot.

5. Keverjük ki az magos mustárt az olívaolajjal és az almaecettel, majd sózzuk, borsozzuk és öntsük a salátára. Óvatosan keverjük össze az egészet. Tálaláskor helyezzük a tetejére a félbevágott tojásokat. 

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!