Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P20M
Recept képe
Tejszínes-mustáros gombakrémleves

Tejszínes-mustáros gombakrémleves

20 perc
Prémium szeletelt gombafejek
Prémium szeletelt gombafejek
vegetárianus
szójamentes
tojásmentes
zellermentes
kéndioxid és szulfidmentes
halmentes
diómentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes

Hozzávalók

  • 1 fej vöröshagyma, apróra vágva
    1 evőkanál vaj
    2 gerezd zúzott fokhagyma
    2 teáskanál mustár
    só, bors ízlés szerint
    2 dl tejszín
    2 doboz Bonduelle szeletelt gomba

Elkészítés

A hagymát a vajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, fél perc múlva a 2 üves gombát.
Pár percig pirítjuk, majd a mustárral ízesítjük, és felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi.
5-6 perc fedő alatt hagyjuk főni, majd lezárjuk, és botmixerrel pépesítjük.
Sóval, borssal ízesítjük, és felhúzzuk a tejszínnel. Fokhagymás pirítóssal kínáljuk.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!