1. >Receptek
  2. >Sült lazac szezámmagos brokkolival

Sült lazac szezámmagos brokkolival

Citromos pácban marinált sült lazacfilé ropogós szezámmaggal megszórt párolt brokkolival. Fehérjedús, könnyen elkészíthető recept, ami harmonikus ízeivel tökéletes opció lehet edzés után vagy gyors vacsoraként.
Könnyű
4 személy
45 perc
10 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
4 szelet lazacfilé

1 zacskó Bonduelle Vapeur brokkoli

fél citrom leve

só, bors

4 ek. szezámmag
hozzávalók 4 személyre
4 szelet lazacfilé

1 zacskó Bonduelle Vapeur brokkoli

fél citrom leve

só, bors

4 ek. szezámmag
    Termékajánlatunk a recepthez
  • Vapeur Gyorsfagyasztott brokkoli rózsák
  1. lépés 1
    A filézett lazacszeleteket meglocsoljuk fél citrom levével, mindkét oldalukon sózzuk, borsozzuk és minimum 30 percet állni hagyjuk.
  2. lépés 2
    Száraz serpenyőben aranybarnára pirítjuk a szezámmagot. A lazacszeleteknek először a bőrös oldalukat sütjük, kb. 4 percig, majd a másik felüket is 3-4 perc alatt készre sütjük.
  3. lépés 3
    A Bonduelle Vapeur brokkolit megpároljuk , és tálaláskor 1-1 evőkanál pirított szezámmagot hintünk rá.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend
  • Brokkolikrémleves gyömbérrel és lime-mal

    Ősszel minden háztartásban nagy kedvenc a brokkolileves. Adjunk hozzá egy kis gyömbért, kókusztejet és lime-ot, és voilá - kész az örök klasszikus pikáns, felturbózott változata!

  • Brokkolis szendvicskrém

    Ínyenc brokkkolis szendvicskrém pirított rozskenyéren, melyet a sült fokhagyma és a tetejére szórt m...

  • Sós palacsinta brokkolirizzsel

    Ha eddig csak édes palacsintát készítettünk, ideje kipróbálni a sós változatokat! Ebben a brokkoliri...