Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P30+15M
Recept képe
Sült lazac szezámmagos brokkolival

Sült lazac szezámmagos brokkolival

30+15 perc
Vapeur fagyasztott brokkoli rózsák (gőzben előpárolt)
Vapeur fagyasztott brokkoli rózsák (gőzben előpárolt)

Hozzávalók

  • 4 szelet lazacfilé
    1 tasak Bonduelle Vapeur brokkoli
    fél citrom leve
    só, bors
    4 ek. szezámmag

Elkészítés

A filézett lazacszeleteket meglocsoljuk fél citrom levével, mindkét oldalukon sózzuk, borsozzuk és minimum 30 percet állni hagyjuk. Száraz serpenyőben aranybarnára pirítjuk a szezámmagot. A lazacszeleteknek először a bőrös oldalukat sütjük, kb. 4 percig, majd a másik felüket is 3-4 perc alatt készre sütjük. A Vapeur brokkolit megpároljuk , és tálaláskor 1-1 evőkanál pirított szezámmagot hintünk rá.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!