Snidlinges kukoricadara paradicsomos zöldborsóval

30 perc
Vapeur fagyasztott zöldborsó (gőzben előpárolt)
laktózmentes
cukormentes
vegetárianus
mustármentes
szójamentes
tojásmentes
kéndioxid és szulfidmentes
halmentes
diómentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes
gluténmentes

Hozzávalók

  • 25 dkg kukoricadara

    1 csokor apróra vágott snidling
    2 evőkanál olívaolaj
    1 fej vöröshagyma finomra kockázva
    1 gerezd zúzott fokhagyma
    25 dkg paradicsom, kockákra vágva
    25 dkg Bonduelle zöldborsó VAPEUR

Elkészítés

A kukoricadarát két és félszeres mennyiségű vízben, kevergetve megfőzzük.
Ha elkészült, megsózzuk és belekeverjük a snidlinget, majd sütőpapírral bélelt lapos tepsibe simítjuk, és hagyjuk dermedni.
Közben az olívaolajon megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát.
Hozzáadjuk a paradicsomot és a zöldborsót, és még néhány percig főzzük.
Végül sóval, borssal ízesítjük.
A kukoricadarát kockákra vágjuk, és ráhalmozzuk a zöldborsós keveréket.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!