Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P30M
Recept képe
Snidlinges kukoricadara paradicsomos zöldborsóval

Snidlinges kukoricadara paradicsomos zöldborsóval

30 perc
Vapeur fagyasztott zöldborsó (gőzben előpárolt)
Vapeur fagyasztott zöldborsó (gőzben előpárolt)
laktózmentes
cukormentes
vegetárianus
mustármentes
szójamentes
tojásmentes
kéndioxid és szulfidmentes
halmentes
diómentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes
gluténmentes

Hozzávalók

  • 25 dkg kukoricadara

    1 csokor apróra vágott snidling
    2 evőkanál olívaolaj
    1 fej vöröshagyma finomra kockázva
    1 gerezd zúzott fokhagyma
    25 dkg paradicsom, kockákra vágva
    25 dkg Bonduelle zöldborsó VAPEUR

Elkészítés

A kukoricadarát két és félszeres mennyiségű vízben, kevergetve megfőzzük.
Ha elkészült, megsózzuk és belekeverjük a snidlinget, majd sütőpapírral bélelt lapos tepsibe simítjuk, és hagyjuk dermedni.
Közben az olívaolajon megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát.
Hozzáadjuk a paradicsomot és a zöldborsót, és még néhány percig főzzük.
Végül sóval, borssal ízesítjük.
A kukoricadarát kockákra vágjuk, és ráhalmozzuk a zöldborsós keveréket.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!