Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P30M
Recept képe
Sajtos-tejszínes sült kelbimbó
cukormentes
vegetárianus
mustármentes
szójamentes
kéndioxid és szulfidmentes
halmentes
diómentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes

Hozzávalók

  • 1 evőkanál vaj + a kenéshez
    5 dl tejszín
    3 tojás
    1 teáskanál őrölt szerecsendió
    só, bors
    20 dkg reszelt sajt
    2-3 evőkanál zsemlemorzsa
    50 dkg Bonduelle fagyasztott kelbimbó

Elkészítés

A kelbimbót a vajon félpuhára pároljuk.
A tejszínt a tojásokkal és a fűszerekkel alaposan kikeverjük. Egy tűzálló tálat vajjal kikenünk, beletesszük a kelbimbót, ráöntjük a tojásos tejszínt, majd megszórjuk a sajttal, és végül a zsemlemorzsával.
180 fokos sütőben addig sütjük, amíg szép aranybarnára nem pirul.
Önmagában is tápláló étel, de ehetjük sült hal mellé is.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!