Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P30M
Recept képe
Penne Piselli

Penne Piselli

30 perc
Vapeur zsenge zöldborsó
Vapeur zsenge zöldborsó

Hozzávalók

  • 1 db Bonduelle Vapeur Zsenge Zöldborsó
    4 szelet bacon szalonna
    200gr paccheri tészta (opcionálisan lehet penne is)
    1 gerezd fokhagyma
    1 vöröshagyma
    babérlevel
    2 kanál olívaolaj
    paradicsom konzerv (pelati vagy passata)
    friss bazsalikom
    mozzarella
    parmezán

    bors

Elkészítés

A kisebb darabokra vágott bacon szalonnát olíva olajon barnára pirítjuk, majd a felkockázott hagymát és fokhagymát hozzáadjuk és puhára dinszteljük. Hozzáadjuk a paradicsomot és a babérlevelet, majd a zöldborsót és a bazsalikomot. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Eközben feltesszük a tészta vizét forrni. Ha a víz már forrásban van, megsózzuk, beletesszük a tésztát, és al dentére főzzük. Mikor elkészült, lecsepegtetjük és hozzákeverjük a szószhoz, beletépkedjük a mozzarellát. Tálaláskor parmezánt reszelünk a tetejére és friss bazsalikommal szórjuk meg.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!