Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P20M
Recept képe
Márványsajtos, lazacos kukoricasaláta

Márványsajtos, lazacos kukoricasaláta

20 perc
GOLD csemegekukorica
GOLD csemegekukorica
cukormentes
vegetárianus
mustármentes
szójamentes
tojásmentes
zellermentes
kéndioxid és szulfidmentes
diómentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes
gluténmentes

Hozzávalók

  • 10 dkg márványsajt (lehet nem túl érett rokfort
    is),
    2 kis pohár (2x150 gramm) sűrű tejföl,
    1 gerezd fokhagyma,
    fél mokkáskanál őrölt fehér
    bors (fekete vagy borskeverék is lehet),
    1 kiskanálnyi apróra vágott metélőhagyma (petrezselyem vagy kapor is lehet),
    5 dkg vékonyan fölszeletelt füstölt lazac,
    1 doboz Bonduelle GOLD csemegekukorica

Elkészítés

1. A márványsajtot lereszeljük, majd a tejföllel jó simára keverjük. A fokhagymát megtisztítjuk, félbevágva zöldes csíráját kiszedjük, majd a gerezdet nagyon apróra zúzzuk. A sajtos tejfölhöz keverjük a borssal, a metélőhagymával és a nagyon apróra vágott lazaccal együtt. Megkóstoljuk, ha kell, utánasózzuk.
2. A konzervkukoricát lecsöpögtetjük, az ízes mártásba keverjük. Magos barna kenyérből készült pirítóssal tálaljuk.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!