Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P25M
Recept képe
Gorgonzolás, spenótos, bacon-ös Légumio fusilli

Gorgonzolás, spenótos, bacon-ös Légumio fusilli

25 perc
Légumio Csicseriborsó és kukorica fussili
Légumio Csicseriborsó és kukorica fussili

Hozzávalók

  • 1 doboz Bonduelle Legumio csicseriborsó fusilli
    150 g gorgonzola
    6 szelet bacon
    1 kis hagyma
    2 marék spenót
    5 dkg dió
    2 dl alaplé
    olívaolaj

    bors

Elkészítés

1. Főzzük meg a Légumio fusillit a dobozon lévő instrukciók szerint.

2. Daraboljuk fel a bacon-t és egy kevés olívaolajon pirítsuk meg, majd vegyük ki a serpenyőből. Ha túl sok zsiradék maradt a serpenyőben, öntsünk ki annyit, hogy csak egy kevés maradjon.

3. A hagymát vágjuk nagyon apróra és kezdjük el dinsztelni a megmaradt zsiradékon. Az alapléből apránként öntsünk hozzá egy keveset, hogy minél jobban megpuhuljon.

4. Öntsük a serpenyőbe a maradék alaplevet és morzsoljuk bele a gorgonzolát is. Enyhén sózzuk (kóstoljuk meg, lehet, hogy már elég sós) és borsozzuk.

5. Keverjük bele a sült bacon-t és a spenótot és kevergessük, ameddig a spenót összeesik.

6. A diót száraz serpenyőben pirítsuk meg enyhén és vágjuk durvára.

7. Tálaláskor szedjünk a Légumióra a krémes szószból és szórjuk meg pirított dióval. 

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!