Bonduelle - Recept - Gombás lepény 

Gombás lepény

35 perc
Prémium szeletelt gombafejek

Hozzávalók

  • 1 üveg Bonduelle üveges szeletelt gomba
    2 dl tejföl
    1 csomag mozzarellagolyó
    1 fej vöröshagyma
    petrezselyem
    levelestészta

Elkészítés

A gombaszeleteket leöblítjük és leszűrjük, forró serpenyőben hirtelen lepirítjuk az apróra vágott hagymával, majd pár szeletet félreteszünk a díszítéshez. A többit elkeverjük a tejföllel, megsózzuk. A levelestésztát sütőlapra fektetjük, a széleket finoman vonalkázzuk – így adva keretet a lepénynek. Villahegy segítségével egyben díszíthetjük is, miközben szúrkáljuk meg több helyen a belsejét, hogy a gőz távozni tudjon. Megkenjük az így kapott tejfölös krémmel, elrendezzük rajta a gombaszeleteket, ráhelyezzük a félbevágott sajtgolyókat, a vizes petrezselyemleveleket, és 20-25 percre, előmelegített, 170 C-os sütőbe tesszük. Pirulásig sütjük.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-40-200-503-as telefonszámon!