Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P20M
Recept képe
Fahéjas karfiolkrémleves pirított mandulával

Fahéjas karfiolkrémleves pirított mandulával

20 perc
Karfiolos krémleves zöldségkeverék
Karfiolos krémleves zöldségkeverék

Hozzávalók

  • 1 ek olívaolaj
    1 fej vöröshagyma
    só, bors
    1 gerezd fokhagyma
    1 zacskó fagyasztott Bonduelle Karfiolos krémleves zöldségkeverék
    1 csapott tk fahéj
    300 ml víz
    100 ml tejszín
     
    A tetejére:
    1 marék szeletelt mandula

Elkészítés

Egy lábasban felmelegítjük az olívaolajat, majd rádobjuk az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk és üvegesre pirítjuk. Beleszórjuk a Bonduelle karfiolos krémleves zöldségkeveréket, a fahéjat, majd felöntjük a vízzel, tejszínnel és 8-10 percig főzzük. Botmixerrel krémesre pürésítjük. Száraz serpenyőben pirított mandulával megszórva tálaljuk a levest.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!