Az új Bonduelle Vapeur termékeket gőzben pároljuk, így a zöldségek jobban megőrzik friss ízüket, ropogósságukat! Ajánljuk salátákhoz, vagy főételek mellé, köretként is.





Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

Kiszerelés :
nettó tömeg: 320 g töltőtömeg : 280 g

összetevők

Zöldborsó, Ivóvíz, Étkezési só, Természetes aroma

Magas rosttartalom, Magas fehérjetartalom

tápérték

100g adagonként 140g
Energia (kJ) 296 kJ 415 kJ
Energia (kcal) 71 kcal 99 kcal
Zsír (g) 0,9 g 1,3 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,2 g 0,3 g
Szénhidrát (g) 7,0 g 9,8 g
- amelyből cukrok (g) 3,0 g 4,2 g
Rost (g) 6,1 g 8,5 g
Fehérje (g) 5,6 g 7,8 g
Só (g) 0,28 g 0,39 g
B9 vitamin (µg) 54,2 µg 75,88 µg

Hőkezelés

Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Zöldborsós frittata kolbásszal

    Zöldborsós frittata kolbásszal

    Puha tojás, ízletes kolbász és friss zöldségek – minden falatja tökéletes reggeli vagy gyors vacsora! Pár egyszerű hozzávaló, rövid sütési idő és tartalmas, mégis könnyed fogást kapunk!

  • Kukoricás tonhallal töltött burgonya

    Kukoricás tonhallal töltött burgonya

    Ki tudna ellenállni a héjában sült burgonyának? Még tovább fokozhatjuk az élvezeteket, ha olvadt vajjal és finom kukoricás-tonhalas töltelékkel tálaljuk, és máris kész az igazi komfort fogás! 

  • Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    A sütőben, egyetlen edényben elkészíthető étel különlegessége, hogy az egészben sült fetát összkeverjük a sült zöldségekkel és csicseriborsóval. Ezután hozzáadjuk a spenótot, ráütjük a tojásokat, és így tálaljuk – akár egy húsvéti brunch részeként.

Még több recept