Vapeur Canellini fehérbab

Az új Bonduelle Vapeur termékeket gőzben pároljuk, így a zöldségek jobban megőrzik friss ízüket, ropogósságukat! Ajánljuk salátákhoz, vagy főételek mellé, köretként is.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 310 g töltőtömeg : 250 g

összetevők

Áztatott száraz cannellini fehérbab, Ivóvíz, Étkezési só, Szilárdító anyag: kalcium-klorid

Magas rosttartalom, Magas fehérjetartalom

nyomokban tartalmazhat Szóját.

tápérték

100g
Energia (kJ) 375 kJ
Energia (kcal) 89 kcal
Zsír (g) 1,0 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,2 g
Szénhidrát (g) 10 g
- amelyből cukrok (g) 0,6 g
Rost (g) 7,0 g
Fehérje (g) 6,6 g
Só (g) 0,56 g
B9 vitamin (µg) 58,9 µg

Hőkezelés

Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    A sütőben, egyetlen edényben elkészíthető étel különlegessége, hogy az egészben sült fetát összkeverjük a sült zöldségekkel és csicseriborsóval. Ezután hozzáadjuk a spenótot, ráütjük a tojásokat, és így tálaljuk – akár egy húsvéti brunch részeként.

  • Vörösbabos fasírt gombával

    Vörösbabos fasírt gombával

    Fasírt újragondolva, ezúttal hús nélkül! A gombával gazdagított vörösbabos pogácsa tökéletes és gyors vegetáriánus vacsora a hétköznapokra, de a húsvéti asztalon is megállja a helyét. Friss salátával tálaljuk.

  • Krémes, majonézes krumplisaláta zöldborsóval és bacon-nel

    Krémes, majonézes krumplisaláta zöldborsóval és bacon-nel

Még több recept