Mi a Good Lunch?

Hüvelyesek, zöldségek és gabonafélék kiegyensúlyozott arányú keveréke egy csipet fűszerrel és pár csepp extra szűz olívaolajjal. Teljes étel vagy köret, ami melegen vagy akár hidegen is fogyasztható, az elkészítése pedig csupán 1 percet vesz igénybe. Remek, ízletes növényi fehérjeforrás egy jó adag rosttal.

nettó tömeg: 250 g

összetevők

Ivóvíz, áztatott vörösbab 17%, basmati rizs 15%, kockára vágott grillezett piros paprika 13%, kockára vágott édesburgonya9%, csemegekukorica 9%, kockára vágottt paradicsom 6%, szeletelt vöröshagyma 5%, napraforgóétolaj, étkezési só, édes fütsölt chili 0,25%, chili por 0,03%. SZÓJÁT, ZELLERT, GLUTÉNT tartalmazó gabonát tartalmazhat.

nyomokban tartalmazhat Zellert, Glutént, Szóját.

tápérték

100g
Energia (kJ) 509 kJ
Energia (kcal) 121 kcal
Zsír (g) 2,8 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,4 g
Szénhidrát (g) 19 g
- amelyből cukrok (g) 3,1 g
Rost (g) 2,9 g
Fehérje (g) 3,5 g
Só (g) 0,76 g

Hőkezelés

Tárolás: szobahomérsékleten tárolja. Tárolási homérséklet: 0 °C - 25 °C.

SZÓJÁT, ZELLERT, GLUTÉNT tartalmazó gabonát tartalmazhat.

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    A sütőben, egyetlen edényben elkészíthető étel különlegessége, hogy az egészben sült fetát összkeverjük a sült zöldségekkel és csicseriborsóval. Ezután hozzáadjuk a spenótot, ráütjük a tojásokat, és így tálaljuk – akár egy húsvéti brunch részeként.

  • Vörösbabos fasírt gombával

    Vörösbabos fasírt gombával

    Fasírt újragondolva, ezúttal hús nélkül! A gombával gazdagított vörösbabos pogácsa tökéletes és gyors vegetáriánus vacsora a hétköznapokra, de a húsvéti asztalon is megállja a helyét. Friss salátával tálaljuk.

  • Krémes, majonézes krumplisaláta zöldborsóval és bacon-nel

    Krémes, majonézes krumplisaláta zöldborsóval és bacon-nel

Még több recept