Mi a Good Lunch?

Hüvelyesek, zöldségek és gabonafélék kiegyensúlyozott arányú keveréke egy csipet fűszerrel és pár csepp extra szűz olívaolajjal. Teljes étel vagy köret, ami melegen vagy akár hidegen is fogyasztható, az elkészítése pedig csupán 1 percet vesz igénybe. Remek, ízletes növényi fehérjeforrás egy jó adag rosttal.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 250 g

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Avokádós wrap Croustis falatokkal

    Avokádós wrap Croustis falatokkal

    A puha tortillát krémes avokádóval, zsenge bébispenóttal, pikáns lilahagymával és lédús paradicsomszeletekkel rétegezzük, majd egy leheletnyi majonézzel és a frissen sült, roppanós Croustis falatokkal koronázzuk meg. Szorosan feltekerjük, félbevágjuk, és máris kész a tökéletes wrap.

    FEDEZZE FEL A RECEPTET
  • Sült édesburgonya lencsével és gránátalmával

    Sült édesburgonya lencsével és gránátalmával

    Elegáns, mégis gyors ünnepi előétel? Nem probléma! Próbáljuk ki a mézzel meglocsolt, sütőben karamellizált édesburgonya szeleteket, morzsolt fetával, gránátalma magokkal és lencsével megszórva, majd melegen tálalva.

    FEDEZZE FEL A RECEPTET
  • Karfiol szeletek lencsével és sült csirkemellel

    Karfiol szeletek lencsével és sült csirkemellel

    Ha valami a megszokottól eltérő, kicsit különleges fogásra vágyunk a karácsonyi asztalon, érdemes kipróbálni a sült karfiol szeleteket zöldfűszeres-répás, marokkói ihletésű lencsével és omlós, ízletes sült csirkemellel – együtt egy igazán különleges, ünnepi fogást alkotnak.

    FEDEZZE FEL A RECEPTET

Mi a bulgur?

A tarhonyához hasonló búzatöret a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. Rendkívül alacsony glikémiás indexű, ezért tökéletesen eltelít. Emellett rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, de glutént is tartalmaz. Kiemelkedően magas a B-vitamin és rosttartalma. Főzve, forrázva és áztatva egyaránt elkészíthető. Az utóbbi időben a bulgur igen népszerűvé vált a magyar konyhákban is.