Csemegeuborka 5-8 cm. Hőkezeléssel tartósítva. A zöldségek a természet legjavát biztosítják. Ezért a Bonduelle a leggondosabban válogatott alapanyagokat dolgozza fel Önnek és garantálja, hogy azok a betakarítástól számított néhány órán belül dobozba vagy üvegbe kerülnek, így őrizve meg a zöldségek természetes ízét és tápértékét. Frissesség és minősség, Friss, magyar uborkából.




Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 680 g töltőtömeg : 370 g

összetevők

Uborka, Ivóvíz, Ételecet, Cukor, Étkezési só, Kapor, MUSTÁRMAG, Szilárdító anyag: kálcium-klorid, Aroma

Tartalmaz Mustárt.

tápérték

100g
Energia (kJ) 126 kJ
Energia (kcal) 30 kcal
Zsír (g) 0,1 g
- amelyből telített zsírsavak (g) <0,1 g
Szénhidrát (g) 4,6 g
- amelyből cukrok (g) 4,2 g
Rost (g) 1,7 g
Fehérje (g) 1,2 g
Só (g) 0,62 g

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Zöldborsós frittata kolbásszal

    Zöldborsós frittata kolbásszal

    Puha tojás, ízletes kolbász és friss zöldségek – minden falatja tökéletes reggeli vagy gyors vacsora! Pár egyszerű hozzávaló, rövid sütési idő és tartalmas, mégis könnyed fogást kapunk!

  • Kukoricás tonhallal töltött burgonya

    Kukoricás tonhallal töltött burgonya

    Ki tudna ellenállni a héjában sült burgonyának? Még tovább fokozhatjuk az élvezeteket, ha olvadt vajjal és finom kukoricás-tonhalas töltelékkel tálaljuk, és máris kész az igazi komfort fogás! 

  • Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    A sütőben, egyetlen edényben elkészíthető étel különlegessége, hogy az egészben sült fetát összkeverjük a sült zöldségekkel és csicseriborsóval. Ezután hozzáadjuk a spenótot, ráütjük a tojásokat, és így tálaljuk – akár egy húsvéti brunch részeként.

Még több recept