Zöldborsó és szuperédes csemegekukorica ízletes keveréke.





Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

"

nettó tömeg: 340 g töltőtömeg : 285 g

összetevők

Zöldségkeverék: morzsolt csemegekukorica (70%), zöldborsó (30%), Felöntőlé: ivóvíz, étkezési só

tápérték

100g adagonként 130g
Energia (kJ) 340 kJ 448 kJ
Energia (kcal) 81 kcal 107 kcal
Zsír (g) 1,7 g 2,2 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,3 g 0,4 g
Szénhidrát (g) 9,7 g 13 g
- amelyből cukrok (g) 4,8 g 6,2 g
Rost (g) 5,3 g 6,9 g
Fehérje (g) 4,1 g 5,3 g
Só (g) 0,70 g 0,91 g

Hőkezelés

Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Zöldborsós frittata kolbásszal

    Zöldborsós frittata kolbásszal

    Puha tojás, ízletes kolbász és friss zöldségek – minden falatja tökéletes reggeli vagy gyors vacsora! Pár egyszerű hozzávaló, rövid sütési idő és tartalmas, mégis könnyed fogást kapunk!

  • Kukoricás tonhallal töltött burgonya

    Kukoricás tonhallal töltött burgonya

    Ki tudna ellenállni a héjában sült burgonyának? Még tovább fokozhatjuk az élvezeteket, ha olvadt vajjal és finom kukoricás-tonhalas töltelékkel tálaljuk, és máris kész az igazi komfort fogás! 

  • Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    A sütőben, egyetlen edényben elkészíthető étel különlegessége, hogy az egészben sült fetát összkeverjük a sült zöldségekkel és csicseriborsóval. Ezután hozzáadjuk a spenótot, ráütjük a tojásokat, és így tálaljuk – akár egy húsvéti brunch részeként.

Még több recept