Bon Menu India

Ízutazás a világ körül! Fedezze fel az új Bon Menu Indiát gazdagon lencsével, zöldségekkel pikáns curry ízesítéssel! Ajánljuk készételként vagy köretként rizzsel kiegészítve.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 400 g

összetevők

Áztatott, szárított lencse 39%, ivóvíz, kókusztej, elősütött padlizsán 6,2% (padlizsán 5,8%, napraforgóolaj), paradicsompüré, kaliforniai piros paprika 4,9%, tökmag 3,1%, napraforgóolaj, étkezési só, curry fűszerkeverék 0,5%, fokhagyma granulátum, őrölt gyömbér 0,22%, lenmag rost, kukoricakeményítő, cukor, kömény, csípős chili paprika 0,05%, kurkuma 0,04%. Nyomokban tartalmazhat GLUTÉNT, ZELLERT, MUSTÁRT.

nyomokban tartalmazhat Zellert, Glutént, Mustárt.

tápérték

100g
Energia (kJ) 383 kJ
Energia (kcal) 91 kcal
Zsír (g) 3,2 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 1,1 g
Szénhidrát (g) 9,6 g
- amelyből cukrok (g) 0,7 g
Rost (g) 2,5 g
Fehérje (g) 4,8 g
Só (g) 0,64 g

Hőkezelés

Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után tegye tiszta zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Bon Menu India currys lencse répával és csicseriborsóval

    Bon Menu India currys lencse répával és csicseriborsóval

    Dobjuk fel a Bon Menu India currys lencsét párolt répával, csicseriborsóval, spenótlevelekkel és kókusztejjel, hogy még krémesebb legyen. Tálaláskor szórjuk meg szezámmaggal és friss petrezselyemmel, majd főtt barna rizst kínáljunk mellé.

  • Hideg lencsesaláta fetával

    Hideg lencsesaláta fetával

    A nyári forróság ellenére melegen ajánlott ez a könnyű, egészséges és gyorsan elkészíthető saláta recept, amit akár főételként is fogyaszthatunk - a lencse és a feta megfelelően tartalmassá és laktatóvá teszi.

  • Spárga saláta eperrel és quinoával

    Spárga saláta eperrel és quinoával

    Itt az eperszezon! Kényeztessük magunkat egy könnyed, nyárias saláta recepttel! Zöld spárga, friss eper, krémes kecskesajt, lencse, rukkola, quinoa saláta és balzsamecetes-mentás öntet kombinációjával felejthetetlen ízeket kapunk.

Még több recept