Vörösbabos fasírt gombával
Fasírt újragondolva, ezúttal hús nélkül! Tökéletes és gyors vegetáriánus vacsora a hétköznapokra.
Könnyű
4 személy
20 perc
10 perc
Hozzávalók







Hozzávalók
4 személyre
500 g Bonduelle konzerv vörösbab
1 gerezd fokhagyma
200 g Bonduelle üveges gomba
1 nagy tojás
1 doboz paradicsompüré
60g zsemlemorzsa
Oregánó
Só, bors
1 gerezd fokhagyma
200 g Bonduelle üveges gomba
1 nagy tojás
1 doboz paradicsompüré
60g zsemlemorzsa
Oregánó
Só, bors
hozzávalók 4 személyre
500 g Bonduelle konzerv vörösbab
1 gerezd fokhagyma
200 g Bonduelle üveges gomba
1 nagy tojás
1 doboz paradicsompüré
60g zsemlemorzsa
Oregánó
Só, bors
1 gerezd fokhagyma
200 g Bonduelle üveges gomba
1 nagy tojás
1 doboz paradicsompüré
60g zsemlemorzsa
Oregánó
Só, bors
- lépés 1Szűrjük és öblítsük le a vörösbabot, majd keverjük össze a fokhagymával, gombával, tojással, 3 evőkanál paradicsompürével, a zsemlemorzsával, 1 evőkanál oregánóval, és némi sóval, borssal.
- lépés 2Kissé nedves kézzel gyúrjunk a masszából diónagyságú golyókat, majd óvatosan lapítsuk össze és helyezzük egy sütőpapírral bélelt sütőlapra.
- lépés 3Süssük 10 percig 200 °C-os sütőben, amíg meg nem pirulnak, majd azonnal tálaljuk madársalátával.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Céklás rizottó gomba feltéttel
La vie en rose! A gyönyörű színű céklás-gombás, parmezánnal megszórt rizottóval bárki rózsaszínben láthatja a világot.
Gombapörkölt gulyás módra
Van, aki forrón szereti! A pörkölt szerelmeseinek elhoztuk a klasszikus gulyás 100%-ig vegetáriánus változatát. Gomba, burgonya és sárgarépa, a végén egy kis tejföllel tálalva.
Gesztenye és gomba leves leveles tésztával
Varázsoljuk ünnepi fogássá az egyszerű gombalevest pár szem gesztenye és aranyló tetejű leveles tészta segítségével!
Fedezze fel ezt is...