Kétféle töltött, egészben sütött édesburgonya: kukoricás és vörösbabos töltelékkel
Héjában sült édesburgonya kétféle változatban - chilis, zöldfűszeres csemegekukoricával és paradicsomos, hagymás vörösbabos töltelékkel. Friss tejföllel kínálva kiváló, egyszerű vacsora a család minden tagjának.
Az édesburgonyákat héjastul fektessük egy-egy darab alufóliára, sózzuk, borsozzuk és locsoljuk meg egy kevés olívaolajjal, majd csomagoljuk be őket. Süssük 200 fokos sütőben, majd amikor a villát könnyedén bele tudjuk szúrni, vegyük ki.
lépés 2
Amíg az édesburgonya sül, keverjük össze a Bonduelle Gold csemegekukoricát az aprított korianderrel, az apróra vágott chilivel, újhagymával és kaliforniai paprikával, valamint fél lime levével. Sózzuk, borsozzuk.
lépés 3
A Bonduelle Vapeur Vörösbabot keverjük össze a felkockázott lilahagymával, a felezett koktélparadicsommal és sózzuk, borsozzuk. Csavarjuk hozzá a lime másik felét.
lépés 4
Vágjuk be az édesburgonyákat kb. ⅔-ig, majd kettőt töltsünk meg a vörösbabos, kettőt pedig a kukoricás keverékkel. Locsoljuk meg egy kis olívaolajjal.
lépés 5
Vágjuk apróra a snidlinget és keverjük a tejfölbe.
lépés 6
Tálaláskor kanalazzunk a snidlinges tejfölből a töltött édesburgonyák mellé.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Pikáns sült édesburgonyás csicseriborsó ...
Télen is gondolkodhatunk salátákban! A pikánsan fűszerezett sült édesburgonyás csicseriborsóhoz jól illik a kecskesajt, amit durvára vágott dióval, petrezselyemmel és lime-os dresszinggel tehetünk még különlegesebbé.
Csicseriborsó és karfiol curry
A curry mindig felmelegít, legyen bármilyen hideg az időjárás. Ha szeretnénk csökkenteni a család hú...
Héjában sült édesburgonya rizses Good Lu...
Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a ...