Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P40M
Recept képe
Pirított hal vajas-tejszínes kukoricán

Pirított hal vajas-tejszínes kukoricán

40 perc
GOLD csemegekukorica
GOLD csemegekukorica
vegetárianus
mustármentes
szójamentes
tojásmentes
zellermentes
kéndioxid és szulfidmentes
diómentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes
gluténmentes

Hozzávalók

  • 60 dkg fehér húsú halfilé
    só, bors
    1 evőkanál szűz olívaolaj
    2 evőkanál vaj
    2 dl tejszín
    só, bors
    1 evőkanál metélőhagyma, apróra vágva
    1 doboz Bonduelle Gold csemegekukorica, lecsepegtetve

Elkészítés

A halat sózzuk, borsozzuk, és az olajon mindkét oldalán puhára pirítjuk.
A vajat egy másik serpenyőben megolvasztjuk, ráöntjük a kukoricát, felöntjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, és besűrítjük.
Végül a metélőhagymát is hozzáadjuk.
A szépen megpirult halat a vajas-tejszínes kukoricán tálaljuk.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!