Bonduelle - Recept - Húsos Sombrero ragu cipóban tálalva 

Húsos Sombrero ragu cipóban tálalva

150 perc
Créatif Sombrero Mix

Hozzávalók

  • 1 doboz Bonduelle Créatif Sombrero Mix
    1 fej vöröshagyma
    50 dkg felkockázott marhahús
    őrölt pirospaprika
    chilipehely
    3 dl paradicsomszósz
    4 db kis rozscipó

Elkészítés

A finomra vágott vöröshagymát megpároljuk, a tűzről lehúzva összekeverjük az őrült pirospaprikával és hozzáadjuk a felkockázott marhahúst. Sóval, borssal, chilipehellyel ízesítjük és nagy lángon kevergetve lepirítjuk. Felöntjük a paradicsomszósszal, és lassú tűzön kb. 2 órát főzzük, amíg a marha meg nem puhul. Közben, ha szükséges, kevés vizet öntünk hozzá, nehogy odakapjon. A főzés utolsó negyedében hozzáadjuk a lecsepegtetett Sombrero Mix-et.

A rozscipók belsejét kivágjuk úgy, hogy körbe 1,5-2 cm-es réteg maradjon, és forró sütőbe tesszük őket kb. 10 percre. Az enyhén megpirult cipók nem szívják majd magukba a ragu nedvességét. 

Az elkészült ragut a cipóba szedve tálaljuk.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-40-200-503-as telefonszámon!