Bonduelle - Színesítsd a tányérod! 
TOVÁBB A RECEPTHEZ
HOZZÁVALÓK
ELKÉSZÍTÉS

A joghurtba annyi sárga curryport keverünk, hogy szép színt kapjunk. Apróra vágjuk a kaprot, majd keveset egy sűtőpapírral bélelt, téglalap alakú tűzálló tál aljába szórunk. Felverjük a tojásokat, hozzáadjuk a sót, a lisztet, ½ dl currys joghurtot és a kaprot. Jól elkeverjük, finoman a kaporral megszórt sütőpapírra öntjük, majd előmelegített sütőben, 160 °C-on kb. 5 percig, dermedésig sütjük.

Az így kapott tojáslapot egy textilre fektetett fóliára helyezzük és a felületét megkenjük a krémsajttal. Rátesszük a kukoricát, lefedjük sajtszeletekkel, megkenjük a curryporral megszinezett joghurttal, sózzuk és rásimítunk egy újabb réteget, most a Sombrero Mixből. A babszemeket a felületünk szélére soroljuk - arra az oldalra, ahol indítjuk majd a feltekerést, hogy vágás után a tekercsünk közepét díszítsék -, mellé soroljuk a makréladarabkákat és egy csík Bon Menu Curry currys babot is (aki szereti, pár csepp citromlével ízesítheti). Folpack segítségével óvatosan, de szorosan feltekerjük a réteges lapunkat, majd egy újabb tekeréssel alufóliába is szorítjuk az optimálisabb fixálás miatt. Jól lehűtjük. Tálalásnál felezett őszibarackba halmozunk a currys babból, mellé helyezünk néhány szeletet a felszeletelt tekercsből. A kikevert joghurttal tovább színesíthetjük a tányért.

TOVÁBB A RECEPTHEZ
HOZZÁVALÓK
ELKÉSZÍTÉS

Forraljuk fel a vizet és öntsük bele a zöldborsót. 3 perc után leszűrjük.

Kevés olajon megdinszteljük a fokhagymagerezdeket, majd mellé helyezve átforgatjuk a serpenyőben a Vapeur brokkolit és a Vapeur zöldbabot. Pillanatok alatt kész!

Egy maroknyi zöldborsót tegyünk félre a díszítéshez!

Összeturmixoljuk a 3 zöldséget, és kettéválasztjuk a keveréket. Az egyik feléhez hozzáadjuk a sós darált kekszet, a túrót és a rozmaringot, elkeverjük, majd golyócskákat formálunk, amiket a zöldborsószemecskékbe megforgatunk.

Ez után könnyű pestót készítünk. Összezúzva a bazsalikomleveleket, a fokhagymát, kevés olívaolajat és parmezánt. Majd meghintjük reszelt limehéjjal és meglocsoljuk egy lime levével.

A zöld pép másik felét keverjük össze a megtört fetával és az apróra vágott újhagymával, majd töltsük meg vele a felezett zöldpaprikákat.

Ezt tálaljuk a zöldborsós túrósgolyócskák mellé, a pestós pirítóssal.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-40-200-503-as telefonszámon!