1. >Receptek
  2. >Tagliatelle csiperkegombával és csirkével

Tagliatelle csiperkegombával és csirkével

A bolognai spagettin túl is van élet! Gyors, finom és nagyon egyszerűen elkészíthető fogást kaphatunk három egyszerű hozzávalóból, tagliatelle-ből, csiperkegombából és csirkemell filéből. Érdemes kipróbálni!
Könnyű
4 személy
15 perc
15 perc
Hozzávalók
4 személyre
300g tagliatelle

1 vöröshagyma

500 g csiperke gomba (friss vagy Bonduelle)

2 csirkemell

Mustár

zsíros tejszín

Olívaolaj

Só, bors
hozzávalók 4 személyre
300g tagliatelle

1 vöröshagyma

500 g csiperke gomba (friss vagy Bonduelle)

2 csirkemell

Mustár

zsíros tejszín

Olívaolaj

Só, bors
  1. lépés 1
    Vékonyan szeleteljük fel a hagymát és a gombát. A gyorsaság érdekében konzerv vagy üveges Bonduelle szeletelt gombát is használhatunk.
  2. lépés 2
    Pároljuk őket egy serpenyőben kevés olajon 5 percig, amíg a víz el nem párolog.
  3. lépés 3
    Tegyük hozzá a csíkokra vágott csirkét, és pirítsuk 5 percig.
  4. lépés 4
    Adjunk hozzá 1 tk. mustárt, 4 ek zsíros tejszínt. Ízesítsük sóval és borssal.
  5. lépés 5
    Fedjük le és pároljuk 10 percig. Közben főzzük ki a tagliatelle-t sós, forrásban lévő vízben. Szűrjük le, majd tálaljuk a gombás-csirkés keverékkel a tetején. Kész az egyszerű és villámgyors vacsora!
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend
  • Gombás pizza

    Jobb, mint a margarita és egészségesebb, mint egy négysajtos pizza! Ez a változat finom tésztájával és a különböző ízű gombákkal igazi kényelmi étel.

  • Céklás rizottó gomba feltéttel

    La vie en rose! A gyönyörű színű céklás-gombás, parmezánnal megszórt rizottóval bárki rózsaszínben l...

  • Gesztenye és gomba leves leveles tésztáv...

    Varázsoljuk ünnepi fogássá az egyszerű gombalevest pár szem gesztenye és aranyló tetejű leveles tész...