Gyorsan elkészül, ezért finom és tökéletes a rohanós hétköznapokra: nehéz lesz ellenállnunk ennek a finom tésztának.
Könnyű
4 személy
10 perc
20 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
400g spaghetti
Fél zacskó fagyasztott krémleves (kb. 400 g) vagy 3 póréhagyma és 4 evőkanál tejszín
2 bőr nélküli lazac filé
5cl tejszín
Só, bors
hozzávalók 4 személyre
400g spaghetti
Fél zacskó fagyasztott krémleves (kb. 400 g) vagy 3 póréhagyma és 4 evőkanál tejszín
2 bőr nélküli lazac filé
5cl tejszín
Só, bors
lépés 1
Főzzünk meg 400 g spaghettit sós, forrásban lévő vízben a csomagoláson lévő utasítás szerint. Szűrjük le.
lépés 2
Eközben készítsük el a szószt. Pirítsunk meg egy serpenyőben 3 szál póréhagymát 2 evőkanál vízzel felöntve.
lépés 3
Ezután adjunk hozzá 2 szelet bőrözött lazacfilét. Fedjük le és 10-15 percig pároljuk. Majd adjunk hozzá 4 ek zsíros tejszínt, 5 cl főzőtejszínt, némi sót és borsot.
lépés 4
Öntsük a kifőtt tésztát a serpenyőbe és alaposan forgassunk össze minden hozzávalót. Folyamatos kevergetés mellett melegítsük össze a serpenyő tartalmát.
lépés 5
Azonnal tálaljuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Fűszeres kukoricafasírt
Isteni kukoricafasírt recept, amely könnyű főétkezésként is megállja a helyét. Párosítsuk kedvenc köretünkkel vagy akár fogyasszuk önmagában!
Szilveszteri lencseleves zöldségekkel és...
Gyors, 20 perces lencseleves rengeteg zöldséggel nem csak szilveszterre! A lencsét bármikor érdemes ...
Burgonyás-gombás pite
A klasszikus pite sós és zöldséges újragondolása. Hidegen és melegen is fogyasztható, finom és illat...