Pinterest

Kétbabos saláta garnélával, naranccsal és rukkolával

Jöhet egy színes és gourmet fogás? A kétbabos, garnélával, naranccsal és rukkolával készült salátát akár önmagában, akár egy vacsora részeként is felszolgálhatjuk!
Könnyű
4 személy
10 perc
5 perc

Hozzávalók

Hozzávalók
4 személyre
fél doboz Bonduelle Vapeur vörösbab és fél doboz Bonduelle Vapeur fehérbab konzerv

fél zacskó rukkola

200 g garnéla

2 db narancs

3 ek olívaolaj

1 ek balzsamecet

só, bors
hozzávalók 4 személyre
fél doboz Bonduelle Vapeur vörösbab és fél doboz Bonduelle Vapeur fehérbab konzerv

fél zacskó rukkola

200 g garnéla

2 db narancs

3 ek olívaolaj

1 ek balzsamecet

só, bors

Termékajánlatunk a recepthez

Vapeur Cannellini FehérbabVapeur Cannellini Fehérbab
  1. lépés 1
    Nyissuk ki, szűrjük le, majd öblítse le a Bonduelle babkonzerveket.
  2. lépés 2
    Hámozzuk meg a narancsokat és vágjuk fel darabokra, ügyelve arra, hogy megmaradjon a levük.
  3. lépés 3
    Keverjük össze az így megmentett narancslevet, a balzsamecetet és az olívaolajat. Sózzuk és borsozzuk meg az öntetet.
  4. lépés 4
    Pirítsuk meg a garnélákat 1 evőkanál forró olívaolajon.
  5. lépés 5
    Keverjük össze a babokat, a rukkolát, a narancsdarabokat és a garnélarákot egy nagyobb tálban.
  6. lépés 6
    Öntsük rá a vinegrettet, alaposan keverjük össze, és azonnal tálaljuk a salátát.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Rétegezett tonhalsaláta csicseriborsóval

    Rétegezett tonhalsaláta csicseriborsóval

    Praktikusan szállítható, finom és egészséges tonhalsaláta recept. Ha kevés időd van vagy nem otthon ennél, készítsd el ezt az ízletes és friss salátát!

  • Kukoricás-avokádós quinoa saláta

    Kukoricás-avokádós quinoa saláta

    Könnyű és egészséges saláta recept avokádóval, szuperédes kukoricával, vörösbabbal, chilivel, paradicsommal és quinoával. Lime-os, lilahagymás öntettel és friss korianderrel tehetjük még frissebbé.

  • Töltött paprika

    Töltött paprika

    Töltött paprika ínyenceknek, gluténérzékenyeknek, vegáknak és mindenkinek, aki szereti kipróbálni a kevésbé megszokott ízeket: a quinoával és vörösbabbal töltött, sütőben sült paprika fetával teljesen kiváltja a hús ízét.