Fokhagymás-paradicsomos ízesítésű fehérbabkrém recept Bon Menu Paradicsom konzerv felhasználásával. Fogyasztható pirítóssal vagy zöldséghasábokkal mártogatósként.
Könnyű
4 személy
20 perc
0 perc
Olcsó
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon menu paradicsom konzerv
2 gerezd fokhagyma
3-4 szem szárított paradicsom apróra vágva
1 chili (opcionális)
1/2 citrom leve
1 tk. római kömény
1 tk. füstölt pirospaprika
só
bors
olívaolaj
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon menu paradicsom konzerv
2 gerezd fokhagyma
3-4 szem szárított paradicsom apróra vágva
1 chili (opcionális)
1/2 citrom leve
1 tk. római kömény
1 tk. füstölt pirospaprika
só
bors
olívaolaj
Termékajánlatunk a recepthez
Bon Menu Paradicsom
lépés 1
Szűrjük le a paradicsomos babot és tegyük félre a levét.
Tegyük egy robotgépbe a fokhagymával és kimagozott chilivel és adjunk hozzá kb. 0,5 dl olívaolajat, majd pürésítsük. Ha szükséges adjunk még hozzá a konzerv levéből, hogy sűrű, de lágy pürét kapjunk.
lépés 2
Kanalazzuk egy tálba, adjuk hozzá az apróra vágott szárított paradicsomot, a citrom levét, a fűszereket, sózzuk, borsozzuk és keverjük jól össze.
Tálalásnál locsoljuk meg olívaolajjal és kínáljuk pitával vagy pirítóssal.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Panzanella olajbogyóval és rukkolával
Ismerjük a panzanellát? A finom, érett paradicsomból készült olasz saláta a háztartásban fellelhető, száraz kenyérmaradékkal készül. A többi hozzávalója nem fix, sokféle variáció létezik, mi most rukkolával és olajbogyóval kombináljuk, végül hidegen fogyasztjuk.
Avokádós-vörösbabos saláta tortilla chip...
Kétszemélyes, gyors, mégis laktató és egészséges saláta recept friss avokádóval, valamint vörösbab é...
Olasz panzanella saláta csicseriborsóval
Ebédötlet hőségriadóra! A népszerű olasz nyári saláta ropogós fokhagymás kenyérrel, friss, többszínű...