1. >Receptek
  2. >Egyedényes genovese tészta

Egyedényes genovese tészta

Csupán egy edényre és mindössze 20 percre lesz szükségünk a zöld pesztós genovai tészta elkészítéséhez, melyet a zöldbab és az újkrumpli párosa tesz igazán laktatóvá.
Könnyű
4 személy
5 perc
12 perc
Hozzávalók
Hozzávalók
4 személyre
500 g tagliatelle tészta

500 g Bonduelle Vapeur fagyasztott zöldbab

2 sárgahéjú burgonya

1 üveg zöld pesztó

parmezán

nagyszemű só

friss bazsalikom
hozzávalók 4 személyre
500 g tagliatelle tészta

500 g Bonduelle Vapeur fagyasztott zöldbab

2 sárgahéjú burgonya

1 üveg zöld pesztó

parmezán

nagyszemű só

friss bazsalikom
    Termékajánlatunk a recepthez
  • Vapeur zsenge zöldhüvelyű egész zöldbab
  1. lépés 1
    Hámozzuk meg a burgonyát. Vágjuk kisebb kockákra, öblítsük le forró vízzel.
  2. lépés 2
    Forraljunk fel nagy mennyiségű vizet nagyszemű sóval. Tegyük bele a burgonyát és főzzük 5 percig. Adjuk hozzá a tésztát, keverjük meg. Forrástól számítva 9-10 percig főzzük.
  3. lépés 3
    Ezután adjuk hozzá a Bonduelle Vapeur babot. Keverjük meg az edény tartalmát és főzzük további 3 percig, miután újra felforrt. Csepegtessük le a tésztát.
  4. lépés 4
    Öntsük a pesztót egy salátástálba. Adjuk hozzá a tésztát a babhoz és a burgonyához, majd öntsük az egészet a salátástálba és alaposan keverjük össze.
  5. lépés 5
    Tálaljuk reszelt parmezánnal.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend
  • Tagliatelle citrommal, parmezánnal és zö...

    A fáradt, rohanós napok megváltója lehet ez a tészta, amely villámgyorsan elkészül! Csupán pár alapanyag szükséges hozzá, és máris kész az ízletes, húsmentes vacsora!

  • Gnocchi sült zöldségekkel

    Vége a nyárnak, de még mindig Olaszországba vágyunk? Szívesen felfedeznénk minden egyes szegletét és...

  • Zöldbab saláta barackkal és mandulával

    Mennyei saláta édes és sós ízekkel! Zöldbab, őszibarack és mandula: mindössze ennyi kell hozzá, hogy...