Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P14M
Recept képe
Marhahús Mexicana babkeverékkel és rukkolával

Hozzávalók

  • 2 evőkanál szűz olívaolaj
    50 dkg marhafelsál, 3 cm hosszú és 2 mm vastag csíkokra vágva
    Mexicana szószos bab
    2 gerezd zúzott fokhagyma
    fél evőkanál reszelt gyömbér
    1-2 evőkanál szójaszósz
    50 dkg rukkola

Elkészítés

Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, és a húst pár perc alatt megsütjük rajta. A végén hozzáadjuk a fokhagymát, a gyömbért és a szójaszószt, majd alaposan összekeverjük. Közben felforrósítjuk a Mexicana szószos babot. Előveszünk négy tányért, a rukkolát az aljára halmozzuk, meglocsoljuk a hús levével, majd következik a babkeverék, végül a marhahús. Forrón fogyasztjuk.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!