Bonduelle - Recept - Különböző fűszerezésű humuszvariációk 

Hozzávalók

  • 2 doboz Bonduelle csicseriborsó – később 4 részre osztva
    Oliváshoz: 2 ek. kimagozott, apróra vágott olajbogyó, 1 ek. kapribogyó
    Kurkumáshoz: 1 tk. kurkuma, 1/2 reszelet vöröshagyma, 1 tk. méz, 1 tk. mustár, só
    Fokhagymáshoz: 4 gerezd reszelt fokhagyma, 1 ek. méz, só
    Kókuszoshoz: 4 ek. kókuszreszelék, 1 ek. tejföl, 1 dl kókusztej, só

Elkészítés

Öblítsünk le 2 doboz csicseriborsót, szűrjük le, majd botmixerrel pépesítsük. 4 felé osztjuk a masszát, és elkeverjük külön-külön bennük a 4 csoportra osztott hozzávalókat. Érdemes pár órára a hűtőben pihentetni, hogy összeérjenek az ízek. Pirítóssal, friss pitával vagy nyers zöldségekkel fogyasszuk!