Juhtúrós rakott zöldbab

35 perc
Vapeur zöldhüvelyű egész zöldbab

Hozzávalók

  • 1 zacskó Bonduelle Vapeur egész zöldbab
    ½ kg darálthús
    1 fej vöröshagyma
    15 dkg juhtúró
    2 dl tejföl
    2 tojás
    2 szelet gauda sajt

Elkészítés

Felengedjük a zöldbabot, hogy ne legyen nagyon fagyos. A húst lepirítjuk a megtisztított és apróra vágott hagymával. A juhtúrót elkeverjük a tojásokkal és a tejföllel. Egy tűzálló tál aljára pár csepp olajat teszünk, majd rászórunk egy réteg zöldbabot. Erre halmozzuk a hagymás darálthúst, majd a juhtúrós szószt. Ezt újra a zöldbab követi, és így tovább. Az utolsó réteg a tálban zöldbab legyen, ha maradt szósz, azzal leöntjük az egészet. Sajtszeletekkel díszítjük. 180 C-ra előmelegített sütőben, kb 20 percig sütjük, hogy a sajt aranybarnára olvadjon rajta.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!