Bonduelle - Recept - Halas szendvics joghurtos céklával 

Halas szendvics joghurtos céklával

5 perc
Cékla ecetes, szeletelt
vegetárianus
mustármentes
szójamentes
tojásmentes
zellermentes
kéndioxid és szulfidmentes
diómentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes

Hozzávalók

  • 1-2 szelet fehér húsú pácolt hal (pl. hering)
    1 nagy pohár natúr joghurt
    8 szelet teljes kiőrlésű kenyér
    olívaolaj, citrom és petrezselyemzöld a tálaláshoz
    1 üveg Bonduelle ecetes cékla

Elkészítés

A halat csepegtessük le, és vágjuk kisebb darabokra.
A céklát hasonlóképpen készítsük elő, majd tegyük egy tálba, és adjuk hozzá a joghurtot. Alaposan keverjük össze.
Fejenként 2-2 szelet kenyeret tegyünk egy tányér közepére.
A kenyér egyik felére halmozzuk fel a halat, a másikra a céklát, végül ízlés szerint locsoljuk meg egy kevés olívaolajjal és citromlével, és díszítsük apróra vágott petrezselyemzölddel.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-40-200-503-as telefonszámon!