Bonduelle - Recept - Gombás rizibizi 

Gombás rizibizi

25 perc
Prémium egész gombafejek
Vapeur fagyasztott zöldborsó (gőzben előpárolt)

Hozzávalók

  • 20 dkg barna rizs
    1 üveg Bonduelle üveges egész gomba
    ½ zacskó Bonduelle Vapeur zöldborsó
    1 tk. vaj
    1 csokor újhagyma
    2 csipet só
    késhegynyi pirospaprika
    petrezselyem

Elkészítés

A rizst a szokott módon megfőzzük. A megmosott, leszűrt gombát forró serpenyőbe öntjük. Hozzáadjuk a zöldborsót és az apróra vágott újhagymát. Sózzuk, paprikázzuk. Rátesszük a vajat, és a végén összeforgatjuk a rizzsel. Megszórjuk apró petrezselyemlevelekkel.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-40-200-503-as telefonszámon!