Currys-kókusztejes leves karfiolrizzsel
Egzotikus helyekről álmodunk a hidegben? Essünk kísértésbe ezzel a karfiolrizzsel készült currys-kókusztejes levessel! Nagyszerű módja a vitaminpótlásnak, miközben a világ másik felére utazunk!
Könnyű
4 személy
10 perc
15 perc
Hozzávalók






Hozzávalók
4 személyre
1 zacskó Bonduelle fagyasztott karfiol rizs
1 vöröshagyma
20 cl kókusztej
70 cl zöldség alaplé
1-2 ek sárga Madras currypor
2 ek olaj (napraforgó, olíva)
só
1 vöröshagyma
20 cl kókusztej
70 cl zöldség alaplé
1-2 ek sárga Madras currypor
2 ek olaj (napraforgó, olíva)
só
hozzávalók 4 személyre
1 zacskó Bonduelle fagyasztott karfiol rizs
1 vöröshagyma
20 cl kókusztej
70 cl zöldség alaplé
1-2 ek sárga Madras currypor
2 ek olaj (napraforgó, olíva)
só
1 vöröshagyma
20 cl kókusztej
70 cl zöldség alaplé
1-2 ek sárga Madras currypor
2 ek olaj (napraforgó, olíva)
só
- lépés 1Hámozzuk meg és szeleteljük fel vékonyan a hagymát. Egy serpenyőben melegítsük fel az olajat.
- lépés 2Tegyük bele a hagymát, és pirítsuk 5 percig.
- lépés 3Adjuk hozzá a fagyasztott Bonduelle karfiol rizst és keverjük meg a serpenyő tartalmát. Öntsük fel húslevessel és kókusztejjel, majd szórjuk bele a curryport. Sózzuk meg, majd forraljuk fel.
- lépés 4Fedő nélkül, lassú tűzön főzzük 10 percig.
- lépés 5Keverjünk egyet a levesen. Kóstoljuk meg és ha szükséges, adjunk hozzá sót, curryport vagy még több kókusztejet. Forrón tálaljuk.