Zöldborsó, szuperédes csemegekukorica és paprika ízletes és színes keveréke.

nettó tömeg: 300 g töltőtömeg : 265 g

összetevők

Vegetables ( Sweet corn in kernels 49%, garden peas 29%, red bell peppers 10%), water, salt.

tápérték

100g
Energia (kJ) 333 kJ
Energia (kcal) 79 kcal
Zsír (g) 1,5 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,2 g
Szénhidrát (g) 11 g
- amelyből cukrok (g) 4,4 g
Rost (g) 4,1 g
Fehérje (g) 3,4 g
Só (g) 0,57 g

Hőkezelés

Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Zöldborsós frittata kolbásszal

    Zöldborsós frittata kolbásszal

    Puha tojás, ízletes kolbász és friss zöldségek – minden falatja tökéletes reggeli vagy gyors vacsora! Pár egyszerű hozzávaló, rövid sütési idő és tartalmas, mégis könnyed fogást kapunk!

  • Kukoricás tonhallal töltött burgonya

    Kukoricás tonhallal töltött burgonya

    Ki tudna ellenállni a héjában sült burgonyának? Még tovább fokozhatjuk az élvezeteket, ha olvadt vajjal és finom kukoricás-tonhalas töltelékkel tálaljuk, és máris kész az igazi komfort fogás! 

  • Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    A sütőben, egyetlen edényben elkészíthető étel különlegessége, hogy az egészben sült fetát összkeverjük a sült zöldségekkel és csicseriborsóval. Ezután hozzáadjuk a spenótot, ráütjük a tojásokat, és így tálaljuk – akár egy húsvéti brunch részeként.

Még több recept