1. >Állásajánlatok
  2. >Duális képzés a Bonduelle-nél!

DUÁLIS KÉPZÉS A BONDUELLE-NÉL!


 


 

Képtalálat a következőre: „diploma clipart”

Duális képzés a Bonduelle-nél!

Ha a továbbtanulásod a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán, Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán vagy a Neumann János Egyetem Kertészmérnöki, Vidékfejlesztési agrár-, Mezőgazdasági, Logisztikai és Gépészmérnök  karán tervezed, jelentkezz a Bonduelle-hez duális képzésre!

A Szent István Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem hallgatói esetében Nagykőrösön, Békéscsabán és Nyírszőlősön; a Neumann János Egyetem hallgatói esetében pedig Nagykőrösön és Békéscsabán tud a cégünk gyakorlati lehetőséget biztosítani a felsőfokú oktatás 7 félévére. 

A duális képzésnek köszönhetően biztos elméleti alapokra épülő, gyakorlati tudásra tehetsz szert. 

Miért érdemes hozzánk jelentkezni?

  • Már az egyetemi tanulmányok alatt betekintést nyerhetsz Európa egyik legjelentősebb élelmiszer-feldolgozó cégének a mindennapjaiba;
  • megismerheted a termelési, logisztikai, műszaki, minőségirányítási, beszerzési, agronómiai folyamatokat;
  • szakmailag kiváló, segítőkész csapattól tanulhatsz;
  • rendszeres havi juttatást kapsz az egész év folyamán;
  • a diploma megszerzése után, már nem pályakezdő leszel, hanem komoly szakmai tapasztalattal rendelkezel.

Jelentkezés módja:

A képzésre történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll; egy állami felvételi eljárásból és egy vállalati felvételi szakaszból.

Az állami felvételi eljárásban általános módon kell benyújtanod a választott karra a jelentkezést, ezzel párhuzamosan pedig fel kell venned a Bonduelle-nél a kapcsolatot az adott telephely HR munkatársával. E-mailben várjuk az érdeklődők önéletrajzát, motivációs levelét, valamint bizonyítványai másolatát, a tárgyban kérjük jelezni „jelentkezés duális képzésre”.  Jelentkezési határidő: folyó év augusztus 15.

A jelentkezőket egy személyes interjúra hívjuk el, hogy megismerjük egymást, felmérjük a jelentkező rátermettségét, szakmai érdeklődését.  A kiválasztott hallgatókkal szerződést kötünk. 

Amennyiben többet szeretnél megtudni a duális képzésről keresd:

Továbbá http://www.dualisdiploma.hu/  linken megtalálja a képzésre vonatkozó általános információkat. 

Várjuk a jelentkezőket!