1. >Magazin
  2. >Tavaszi zöld saláta

Tavaszi zöld saláta

Ünnepeljük meg a tavaszt ezzel a csupazöld salátával, amelybe brokkoli, zöldborsó, kivi és az elmaradhatatlan avokádó kerül.
Könnyű
4 személy
15 perc
15 perc
Olcsó
Hozzávalók
Hozzávalók
4 személyre
300 g Bonduelle fagyasztott borsó

1 fej brokkoli vagy 300 g Bonduelle fagyasztott brokkoli

1 zacskó vegyes saláta

2 kivi

1 érett avokádó

2 evőkanál görög joghurt vagy natúr joghurt

½ citrom leve

Néhány csepp Tabasco (opcionális)

Snidling

Só, bors
hozzávalók 4 személyre
300 g Bonduelle fagyasztott borsó

1 fej brokkoli vagy 300 g Bonduelle fagyasztott brokkoli

1 zacskó vegyes saláta

2 kivi

1 érett avokádó

2 evőkanál görög joghurt vagy natúr joghurt

½ citrom leve

Néhány csepp Tabasco (opcionális)

Snidling

Só, bors
  1. lépés 1
    Főzzük a borsót sós, forrásban lévő vízben 3 percig (mindig ellenőrizzük a csomagoláson található főzési időt). Majd merítsük jéghideg vízbe, hogy megőrizze a zöld színét.
  2. lépés 2
    Készítsük elő a brokkolit, majd hasonló módon főzzük meg. Óvatosan szűrjük le a lehűtött brokkolit és zöldborsót.
  3. lépés 3
    Hámozzuk meg és szeleteljük fel a kivit. Hámozzuk meg az avokádót. Keverjük hozzá a joghurtot, citromlevet, majd sózzuk, borsozzuk és adjunk hozzá néhány csepp Tabasco-t (opcionális).
  4. lépés 4
    Egy nagyobb salátástálban keverjük össze a vegyes salátát a brokkolival, borsóval és kivi szeletekkel. Adjuk hozzá az avokádókrémet, és keverjük össze a hozzávalókat. Díszítsük metélőhagymával és frissen tálaljuk.