Tavaszi zöld saláta
Ünnepeljük meg a tavaszt ezzel a csupazöld salátával, amelybe brokkoli, zöldborsó, kivi és az elmaradhatatlan avokádó kerül.
Könnyű
4 személy
15 perc
15 perc
Olcsó
Hozzávalók








Hozzávalók
4 személyre
300 g Bonduelle fagyasztott borsó
1 fej brokkoli vagy 300 g Bonduelle fagyasztott brokkoli
1 zacskó vegyes saláta
2 kivi
1 érett avokádó
2 evőkanál görög joghurt vagy natúr joghurt
½ citrom leve
Néhány csepp Tabasco (opcionális)
Snidling
Só, bors
1 fej brokkoli vagy 300 g Bonduelle fagyasztott brokkoli
1 zacskó vegyes saláta
2 kivi
1 érett avokádó
2 evőkanál görög joghurt vagy natúr joghurt
½ citrom leve
Néhány csepp Tabasco (opcionális)
Snidling
Só, bors
hozzávalók 4 személyre
300 g Bonduelle fagyasztott borsó
1 fej brokkoli vagy 300 g Bonduelle fagyasztott brokkoli
1 zacskó vegyes saláta
2 kivi
1 érett avokádó
2 evőkanál görög joghurt vagy natúr joghurt
½ citrom leve
Néhány csepp Tabasco (opcionális)
Snidling
Só, bors
1 fej brokkoli vagy 300 g Bonduelle fagyasztott brokkoli
1 zacskó vegyes saláta
2 kivi
1 érett avokádó
2 evőkanál görög joghurt vagy natúr joghurt
½ citrom leve
Néhány csepp Tabasco (opcionális)
Snidling
Só, bors
- lépés 1Főzzük a borsót sós, forrásban lévő vízben 3 percig (mindig ellenőrizzük a csomagoláson található főzési időt). Majd merítsük jéghideg vízbe, hogy megőrizze a zöld színét.
- lépés 2Készítsük elő a brokkolit, majd hasonló módon főzzük meg. Óvatosan szűrjük le a lehűtött brokkolit és zöldborsót.
- lépés 3Hámozzuk meg és szeleteljük fel a kivit. Hámozzuk meg az avokádót. Keverjük hozzá a joghurtot, citromlevet, majd sózzuk, borsozzuk és adjunk hozzá néhány csepp Tabasco-t (opcionális).
- lépés 4Egy nagyobb salátástálban keverjük össze a vegyes salátát a brokkolival, borsóval és kivi szeletekkel. Adjuk hozzá az avokádókrémet, és keverjük össze a hozzávalókat. Díszítsük metélőhagymával és frissen tálaljuk.