Gombás-vörösbabos zöldségpogácsa
Fasírt újragondolva, ezúttal hús nélkül! Tökéletes és gyors vegetáriánus vacsora a hétköznapokra.
Könnyű
4 személy
20 perc
10 perc
Hozzávalók







Hozzávalók
4 személyre
500 g Bonduelle konzerv vörösbab
1 gerezd fokhagyma
200 g Bonduelle üveges gomba
1 nagy tojás
1 doboz paradicsompüré
60g zsemlemorzsa
Oregánó
Só, bors
1 gerezd fokhagyma
200 g Bonduelle üveges gomba
1 nagy tojás
1 doboz paradicsompüré
60g zsemlemorzsa
Oregánó
Só, bors
hozzávalók 4 személyre
500 g Bonduelle konzerv vörösbab
1 gerezd fokhagyma
200 g Bonduelle üveges gomba
1 nagy tojás
1 doboz paradicsompüré
60g zsemlemorzsa
Oregánó
Só, bors
1 gerezd fokhagyma
200 g Bonduelle üveges gomba
1 nagy tojás
1 doboz paradicsompüré
60g zsemlemorzsa
Oregánó
Só, bors
- lépés 1Szűrjük és öblítsük le a vörösbabot, majd keverjük össze a fokhagymával, gombával, tojással, 3 evőkanál paradicsompürével, a zsemlemorzsával, 1 evőkanál oregánóval, és némi sóval, borssal.
- lépés 2Kissé nedves kézzel gyúrjunk a masszából diónagyságú golyókat, majd óvatosan lapítsuk össze és helyezzük egy sütőpapírral bélelt sütőlapra.
- lépés 3Süssük 10 percig 200 °C-os sütőben, amíg meg nem pirulnak, majd azonnal tálaljuk madársalátával.