Pinterest

Gombás-vörösbabos zöldségpogácsa

Fasírt újragondolva, ezúttal hús nélkül! Tökéletes és gyors vegetáriánus vacsora a hétköznapokra.
Könnyű
4 személy
20 perc
10 perc

Hozzávalók

Hozzávalók
4 személyre
500 g Bonduelle konzerv vörösbab

1 gerezd fokhagyma

200 g Bonduelle üveges gomba

1 nagy tojás

1 doboz paradicsompüré

60g zsemlemorzsa

Oregánó

Só, bors
hozzávalók 4 személyre
500 g Bonduelle konzerv vörösbab

1 gerezd fokhagyma

200 g Bonduelle üveges gomba

1 nagy tojás

1 doboz paradicsompüré

60g zsemlemorzsa

Oregánó

Só, bors
  1. lépés 1
    Szűrjük és öblítsük le a vörösbabot, majd keverjük össze a fokhagymával, gombával, tojással, 3 evőkanál paradicsompürével, a zsemlemorzsával, 1 evőkanál oregánóval, és némi sóval, borssal.
  2. lépés 2
    Kissé nedves kézzel gyúrjunk a masszából diónagyságú golyókat, majd óvatosan lapítsuk össze és helyezzük egy sütőpapírral bélelt sütőlapra.
  3. lépés 3
    Süssük 10 percig 200 °C-os sütőben, amíg meg nem pirulnak, majd azonnal tálaljuk madársalátával.